Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer

Inleiding

Voldoende bewegen is van groot belang, zeker als je een hele dag achter je bureau aan het werken bent. Een verstelbaar bureau of een pauze wandeling helpt al veel, maar de Buurtsportcoaches van SenW gaan een stapje verder, zij proberen ook op andere creatieve manieren, bewegen onder de aandacht te brengen.

Zo zijn de Buurtsportcoaches op dit moment bezig met het “Evertshuis in beweging”. Elk dinsdag van 10:30-10:40 uur verzamelen verschillende gebruikers van het Evertshuis (denk hierbij aan de politie, burgerzaken, SenW, sociaal team, de bibliotheek, etc) in de foyer om op een laagdrempelige manier (nu nog) onder begeleiding van de Buurtsportcoaches te bewegen. 

Daarnaast verzorgen de Buurtsportcoaches (online) bootcamp voor de medewerkers van het gemeentehuis. Elke week komen zij (online) samen om met elkaar te sporten. 

Wil jij ook meer aandacht voor een gezondere werksfeer? Ook nu in deze tijd is van alles mogelijk, de Buurtsportcoaches denken graag met u mee! Neem contact op via onderstaand mail-adres of telefoonnummer. 

Contact

SenW Bodegraven Reeuwijk

Buurtsportcoach Pim

Video