Triathlon Team Bodegraven

Triathlon Team Bodegraven (TTB) is de triathlonvereniging voor Bodegraven en de omliggende gemeenten. De vereniging is opgericht in november 1987 als sportieve afsplitsing van de STB (Stichting Triathlon Bodegraven).

TTB is een vereniging voor iedereen die aan duursport wil doen, maar zich niet wil toeleggen op een enkele sport. Binnen TTB kan worden gezwommen, gefietst en gelopen. Momenteel heeft TTB circa 120 leden, zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijdscategorien.

Het prestatieniveau en de sportieve ambities van de leden is zeer divers: van recreatief tot wedstrijdgericht, van korte- tot zeer langeafstands-atleten. Het trainingsaanbod van de vereniging is erop gericht dat iedereen zoveel mogelijk kan sporten op het eigen niveau. Iedereen kan naar eigen inzicht gebruik maken van de trainingsfaciliteiten die TTB biedt.

Bij TTB gaan plezier en presteren hand in hand. Naast de trainingen is binnen TTB ook het sociale aspect belangrijk. Om deze reden organiseert TTB jaarlijks een aantal evenementen. 

info@ttb-bodegraven.nl

06-31378135

https://www.ttb-bodegraven.nl/