Sportclub Reeuwijk - Atletiek

Onze lieve en snelle mascotte Snelle Rakker

Sportclub Reeuwijk is een non-nonsense atletiekvereniging waar iedereen met kan sporten!

Sportclub Reeuwijk (atletiekvereniging) in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft iets te bieden voor alle atleten: jong en oud, man of vrouw, ambitieus of recreatief. De jongste kinderen, de pupillen, trainen iedere woensdagmiddag. De jeugd traint maandag- en woensdagavond. De ouderen op maandag- tot en met donderdag en ook nog op zaterdag. Dit alles natuurlijk onder leiding van een van onze vakbekwame trainers.
Wie zich alleen wil voorbereiden op de Reeuwijkse Plassenloop, ieder jaar in maart, kan ook bij ons terecht voor een reeks van wekelijkse trainingen. Die stomen je klaar voor de 5 of de 10 kilometer. En als je daarna de smaak te pakken hebt, kun je je aansluiten bij de trimgroep, die twee keer per week traint.
De Plassenloop is niet de enige wedstrijd die we organiseren. Natuurlijk zijn er de opemningswedstrijd, clubkampioenschappen en ook de Reeuwijkse Houtcross mag hier niet onvermeld blijven.
Enthousiast geworden? Kom een keer langs op het sportpark en doe mee met een proeftraining! Iedereen kan gratis 4 proeflessen komen volgen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Daarna beslis je pas of je lid wordt. Sportclub Reeuwijk beschikt over een fantastische trainingsaccommodatie aan de Buitenomweg in Reeuwijk. Hier kan zowel in de winter als in de zomer onder goede omstandigheden worden getraind. De meeste trainingen vinden dan ook op deze atletiekbaan plaats. Bij enkele trainingen is baan het startpunt van weg trainingen. Als je een training bij Sportclub Reeuwijk wilt volgen, is het raadzaam om eerst even contact op te nemen met Christy Smits, trainerscoordinator van SR. Voor de indeling, tijden en dagen kunt u op onze website terrecht.

Atletiek is een vriendelijke sport; het spektakel van de centimeters en de seconden. Atletiek is niet leeftijd gebonden. Al op zeer jonge leeftijd kan met atletiek worden begonnen en men kan er heel lang mee doorgaan. Jongens en meisjes kunnen al deelnemen in het jaar dat ze 6 jaar worden. Verder is atletiek iets voor de hele familie. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Atletiek is samengevat: 15 sport (onderdelen) onder “een dak” en voor één prijs.

De atleten kunnen zelf bepalen of ze aan wedstijden willen deelnemen of dat ze alleen willen trainen, dit kan beide. Het lidmaatschap gaat in bij het begin van elke maand en wordt steeds aangegaan voor een kwartaal. De contributie is per kwartaal bij vooruitbetaling verschuldigd, waarbij betaling per half jaar of per jaar ook mogelijk is. Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie per lid is te vinden op de Contributie pagina van onze website. De leeftijdsindeling is te vinden op de Leeftijdindeling pagina . Inschrijfgelden voor de wedstrijden worden door de atleten zelf betaald. Als men deel uitmaakt van een vertegenwoordigende ploeg van Sportclub Reeuwijk dan wordt het inschrijfgeld betaald door Sportclub Reeuwijk.

We hopen iedereen te ontmoeten op onze mooie accomodatie aan de buitenomweg in Reeuwijk. Informatie is te vinden op onze website www. sportclubreeuwijk.nl of bij Christy (smits@sportclubreeuwijk.nl)

Tot snel. 

smits@sportclubreeuwijk.nl

06-51215532

http://www.sportclubreeuwijk.nl