Pachi Tanglang - Lessen in Kung Fu, Tai Chi & Chi Kung

Pachi Tanglang

Welkom bij Pachi Tanglang!

Wil jij je veiliger voelen op straat? Of ervaar je door het lang zitten achter een computer problemen met je houding? Of wil jij gewoon een echte Kung Fu trap kunnen showen? Lees snel verder en wie weet kan Pachi Tanglang iets voor jou betekenen! 

Kung Fu

Flitsende vechtscènes waarbij er vaak een hoop gesprongen, gedraaid en explosief geschopt en gestoten wordt zijn voor de meeste mensen kenmerkend voor Kung Fu. Het ziet er op tv vaak indrukwekkend uit maar Kung Fu is natuurlijk veel meer dan dat. Kung Fu is een eeuwenoude traditionele Chinese krijgskunst en is één van de meest krachtige en meest doeltreffende van alle vechtsporten. Sommige Kung Fu stijlen dateren van meer dan 4000 jaar geleden. Met Kung Fu leer je je lichaam kennen en beheersen. Je traint je spieren en mentale veerkracht. De traditionele Kung Fu die bij Pachi Tanglang onderwezen wordt is gebaseerd op stijlen die eeuwenlang van meester op leerling zijn doorgegeven. 

Tai Chi & Chi Kung

Het lichaam is het meest kostbare en tegelijkertijd meest kwetsbare bezit van een mens. Vaak overbelasten we een deel van ons lichaam en stagneert onze gezondheid. We krijgen klachten en voelen ons niet fit. Met Tai Chi en Chi Kung strek je je spieren, maak je vloeiende, ronde bewegingen en beweeg je je hele lichaam op een gezonde manier. Dit geeft vitaliteit en meer balans in lichaam en geest. Tai Chi en Chi Kung zijn geschikt voor alle leeftijden.

Kinder Kung Fu

Op zaterdagochtend is er een les speciaal voor kinderen (tot 16 jaar). In deze les leren kinderen op hun eigen niveau en op een afwisselende en speelse manier de beginselen van Kung Fu. Ook leren zij omgaan met verschillende wapens en werken ze aan hun conditie en spierkracht. Naast de fysieke voordelen leren kinderen zich zekerder te voelen en wordt hun weerbaarheid vergroot. 

De lessen

Er is tijdens de lessen veel ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en door ervaren docenten verzorgd. Er is op zaterdagochtend ook een leuke Kinder Kung Fu les! Een proefles is altijd gratis en wij vragen geen inschrijfgeld!

Grootmeester Su Yu-Chang

Aan de basis van Pachi Tanglang staat Grootmeester Su Yu-Chang (24 juni 1940 – 29 april 2019). Hij beoefende al vanaf zijn achtste jaar Kung Fu en Tai Chi en was dokter in traditionele Chinese Geneeskunde. Grootmeester Su is de oprichter van de internationale Krijgskunst vereniging Pachi Tanglang Chuan.

Geinteresseerd geraakt in onze lessen? Neem dan snel contact op voor een gratis proefles en kom zelf ervaren wat Kung Fu, Tai Chi of Chi Kung voor jou kunnen doen!

 

pachiholland@gmail.com

06-27856001

http://www.pachitanglang.nl/