Discovery Divers

Discovery Divers: "Jij kan een andere wereld ervaren"

Inleiding

Discovery Divers is een PADI Duikcentrum met een bijzonder actief duikteam. Wij staan garant voor een persoonlijke, plezierige en professionele begeleiding tijdens jouw duikopleiding. Vanaf een eerste kennismaking met het ademen onder water tot de hoogste instructeursopleiding kun je bij ons terecht. Uitstekende kwaliteit opleidingen, enthousiaste begeleiding en plezier, dat is wat je bij ons zult vinden.

Ons duikteam staat open voor iedereen die samen met ons wil genieten van al het moois dat de onderwaterwereld biedt. Neem deel aan bijzondere en verrijkende evenementen en duiken. Maak kennis met nieuwe facetten van het duiken en ontdek nieuwe mooie duikstekken. Onderhoud je duikvaardigheden en leer nieuwe.

Heb je in belangstelling voor het duiken of interesse in ons team, neem dan contact met ons op. Volg ons dan via Facebook, Flickr, Youtube of kom - nog leuker - een keer langs in onze divecenters in Reeuwijk.

Aanbod

De voordelen van het lidmaatschap van het Discovery Divers Duikteam zijn:

  • een interessant en actief zomer- en winterprogramma met minimaal drie evenementen per maand
  • toegang tot de buddy app, waardoor je makkelijk een buddy kunt regelen
  • elke zondag wanneer Discovery Divers in het zwembad actief is kun je gratis gebruik maken van het zwembad (behalve wanneer opleidingen of evenementen dat onmogelijk maken)
  • een uitnodiging voor alle clubduiken en events.
  • 10% korting op vervolgopleidingen (m.u.v. PRO opleidingen)
  • 10% korting op huur van duikmaterialen
  • een bon voor een gratis DSD die je aan een vriend/vriendin cadeau kunt geven.
  • voorrang bij deelname aan de duikreizen van Pacific Diving
  • tips en adviezen van onze instructeurs en dive masters op duikgebied.
  • de leukste en gezelligste buddy’s die je je kunt wensen. 

De kosten voor het standaard lidmaatschap zijn € 99,- per jaar. Per maand betalen kan ook. Dan betaal je € 9,- per maand. Daarnaast kennen wij het lidmaatschap plus, waarmee je ook gratis kunt vullen bij de vestigingen van Pacific Diving in Nieuwegein of Reeuwijk. De kosten voor het lidmaatschap plus zijn € 159,- per jaar of € 14,50 per maand.
 
Wanneer je lid wil worden van het Discovery Divers Duikteam vul dan het aanmeldingsformulier dat op de website te vinden is in, onderteken het en fotografeer/scan en mail het vervolgens naar info@discoverydivers.nl. Afgeven in de winkel kan natuurlijk ook.

Contact

Discovery Divers

Erik Huigen

Reeuwijkse poort 307
2804NV Reeuwijk

   

Video

Foto Album

Zwembad de Kuil, duikteam evenement
Zwembad de Kuil, Freedive cursus
Vinkeveense plassen, Open Water Diver duikopleiding
Reeuwijkse Plassen, Nieuwjaarsduik
Zegerplas, Rescue cursus
Zegerplas, Dive Against Debris Clean up duik

Facebook