Sportcentrum ReBo - Kickboksen, conditie training & boksen

Wedstrijd-ring voor training/sparren

Welkom bij Sportcentrum ReBo

Sportcentrum ReBo is een unieke plek om te sporten, alle faciliteiten voor veilige en leuke lessen zijn aanwezig. 

Zo beschikken we over een grote mat met boksring, bokszakken, kickbags (staande bokszak) en zijn er trapkussens en pads aanwezig. Ook is er de mogelijkheid de spieren te ontwikkelen en te versterken. Een mooie halter bank en dumbells van elk gewicht staan klaar, evenals de ervaren en bekwame sportinstructeurs. Er is een aparte heren- en dames kleedkamer die beiden beschikken over een nette doucheruimte. De dameskleedkamer beschikt ook over een eigen toilet. 

Het concept

We bieden betaalbare lessen en trainingen in nieuwe stijlen als conditie- en bokszak/pads training, evenals traditionele lessen in thai/kickboxen en boksen. Onze instructeurs zijn gerenommeerde trainers die leerlingen voorzien van de basis- en gevorderde vaardigheden die zij nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Mensen met elk ervarings- of vaardigheidsniveau kunnen zich aanmelden voor onze lessen. 

De sfeer

Onze lessen worden gegeven in een grote, lichte gym die is uitgerust met een uitstekend geluidssysteem. De sfeer tijdens de lessen is energiek, positief en aangenaam. Je voelt je direct welkom, ongeacht welk niveau je hebt. Ook de jeugdlessen vinden plaats in deze open en veilige omgeving met bekwame trainers die oog hebben voor de kinderen. Respect, vertrouwen en samenwerken staan voorop. Kortom: We houden van (kick-)boxen en dat zal je merken!

De energie

Al onze docenten hebben een passie voor (kick-)boxen. Deze passie zie je terug in elke les en training, waarbij ze positieve energie en gezelligheid toevoegen aan elk moment. Tijdens de training wordt je uitgedaagd om je persoonlijke grenzen te verleggen wat er voor zorgt dat je jezelf na de les opgewekter en energieker voelt dan toen je bij ons binnenkwam.

Lessen

Wij geven de volgende lessen:

  1. Jeugd kickboxen (maandag & woensdag)
  2. Dames kickboxen (dinsdag & vrijdag)
  3. Heren kickboxen (dinsdag & vrijdag)
  4. Conditietraining (donderdag)
  5. Boksen (maandag & woensdag)
  6. Personal Training (op aanvraag)

Voor actuele tijden/dagen zie het rooster op onze site!

Op alle dagen (wanneer er training is) is een proefles mogelijk. Enthousiast geworden en graag een keertje meetrainen*? Dat kan! Vraag een proefles aan via het contactformulier op onze website of bel even! We zien je graag!

Verder op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

Volg ons via: Nieuws/blog | Facebook | Instagram

Vriendelijke groet,

Team Sportcentrum ReBo

*leenspullen zijn aanwezig, dus voor een proefles hoef je nog niets aan te schaffen!

 

Sfeerimpressie? Klik hier 

info@sportcentrumrebo.nl

0172-785334

http://www.sportcentrumrebo.nl