Nieuws

Let op! Per 1 september 2020 neemt zeer waarschijnlijk Optisport de exploitatie van het zwembad over, waaronder ook de zwemlessen. De zweminstructeurs gaan over van onderneming en zullen dus hetzelfde blijven. Zij hanteren een iets andere zwemleslijn en wellicht ook andere prijzen. Wanneer hier duidelijkheid over is, zal dit met u als klant worden gecommuniceerd. U kunt enkel tot 31 augustus 2020 klant zijn van SenW met betrekking tot de zwemlessen. Zo is de wachtlijst op zaterdag nu langer dan de periode dat SenW nog de exploitatie van het zwembad heeft.

Veiligheid in en om het water is erg belangrijk en daarom bieden wij ook volwassenen de mogelijkheid om de nodige zwemvaardigheden op te doen. U bent immers nooit te oud om te leren. Zwemles voor volwassenen vindt plaats in het recreatiebad en onder begeleiding van professionele zweminstructeurs. Belangrijk tijdens deze lessen is de individuele aandacht en de focus op uw persoonlijke zwemvaardigheden.

Wanneer is het zwemmen voor volwassen?
De lessen worden gegeven in het recreatiebad op:
  • Woensdag          17:30- 18:15uur (alleen vrouwen)
  • Donderdag         18:15 - 19:00 uur (alleen vrouwen) en 19:00 - 19:45 uur 

De lessen kunnen uitsluitend worden gevolgd door middel van een zwemles abonnement. Bij voldoende vraag bieden wij ook zwemles aan voor alleen vrouwen.  

Aanmelden voor zwemles
Wanneer u zich wilt aanmelden voor volwassenen zwemles bij Sport en Welzijn, klik dan hier. Vul uw gegevens in en wanneer u een lijst moet selecteren kiest u voor wachtlijst volwassenen zwemles. Wij hanteren € 15,80 inschrijvingsgelden per aanmelding. 
Let op! Tijdens de kerst- en zomervakantie gaan de zwemlessen niet door. 

 

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk