Nieuws

Let op! Per 1 september 2020 neemt zeer waarschijnlijk Optisport de exploitatie van het zwembad over, waaronder ook de zwemlessen. De zweminstructeurs gaan over van onderneming en zullen dus hetzelfde blijven. Zij hanteren een iets andere zwemleslijn en wellicht ook andere prijzen. Wanneer hier duidelijkheid over is, zal dit met u als klant worden gecommuniceerd. U kunt enkel tot 31 augustus 2020 klant zijn van SenW met betrekking tot de zwemlessen. Zo is de wachtlijst op zaterdag nu langer dan de periode dat SenW nog de exploitatie van het zwembad heeft.

Voor de mensen die een kind hebben met een beperking hebben wij een speciale zwemtijd gecreëerd. Deze tijd is bestemd voor kinderen van alle leeftijdscategorieën. Diverse speelmaterialen zijn beschikbaar en in het water aanwezig. Minimale vereiste is dat de begeleider met het kind mee het water in gaat. Het zwemmen vindt plaats in het recreatiebad van Sportcentrum De Kuil, waar de temperatuur van het water ruim 30 graden is.

Wanneer is het zwemmen voor kinderen met een beperking?

Dinsdag van 18:15 tot 19:00 uur. Wanneer kinderen van de dinsdag door kunnen stromen naar het diepe bad kunnen deze kinderen op vrijdag van 17.30 - 18:00 uur zwemmen in het wedstrijdbad.

Les abonnement 

De zwemlessen kunnen niet anders worden gevolgd dan met een les abonnement. Je krijgt dan een tegoed van vier lessen. De kosten hiervoor zijn € 36,-.

Aanmelden zwemmen voor kinderen met een beperking

Om u aan te melden voor deze zwemles bij Sport en Welzijn klikt u hier. Vul uw gegevens in en wanneer u een lijst moet selecteren kiest u voor kinderen met een beperking. Wij hanteren € 15,80 inschrijvingsgelden per aanmelding.

Let op! Tijdens de kerst- en zomervakantie vinden deze lessen geen doorgang.

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk