Nieuws

Let op! Per 1 september 2020 neemt zeer waarschijnlijk Optisport de exploitatie van het zwembad over, waaronder ook de zwemlessen. De zweminstructeurs gaan over van onderneming en zullen dus hetzelfde blijven. Zij hanteren een iets andere zwemleslijn en wellicht ook andere prijzen. Wanneer hier duidelijkheid over is, zal dit met u als klant worden gecommuniceerd. U kunt enkel tot 31 augustus 2020 klant zijn van SenW met betrekking tot de zwemlessen. Zo is de wachtlijst op zaterdag nu langer dan de periode dat SenW nog de exploitatie van het zwembad heeft.

In het zwembad van Sportcentrum De Kuil worden ook privélessen gegeven. Er worden zwemlessen gegeven in groepjes van maximaal drie kinderen. Het is ook mogelijk om individueel les te krijgen van een lesgever (één op één).

Privéles één op één

Het voordeel van één op één begeleiding is dat uw kind de volle 100% aandacht krijgt en dat er volledig zwemles op maat kan worden gegeven. Voor kinderen die in een groep wat minder presteren is dit de ideale oplossing. 

Wat zijn de kosten?
€ 31,75 voor een zwemles van 30 minuten.
€ 52,95 voor een zwemles van 60 minuten.

Tijden
De zwemlestijden worden bepaald naar de mogelijkheden van de instructeurs, zwembad water en de wensen van de klant. De zwemlessen worden in eerste instantie in het recreatiebad gegeven. Wanneer u vragen heeft betreffende de 1 op 1 privé les verzoeken wij u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Privéles één op drie

In kleine groepjes van maximaal drie kinderen krijgt uw kind zwemles. De les zal gegeven worden in het recreatiebad. Een groep moet ongeveer hetzelfde niveau hebben en uw kind zal watervrij moet zijn, willen we een nieuwe groep starten. De zwemles duurt 1 uur.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn € 22,25 per zwemles (incl. koffie voor de ouder en limonade voor het les kind).

Tijden
Momenteel geven wij privéles één op drie op:
  • Maandag     16:00 uur en 17:00 uur
  • Dinsdag       15:30 uur en 17:10 uur
  • Donderdag  16.00 uur en 17:00 uur
  • Zaterdag      09:45 uur

De tijden kunnen wijzigen aan de hand van de vraag.

Aanmelden voor één op drie privé les
Om u aan te melden voor deze zwemlessen bij Sport en Welzijn,  klikt dan hier. Vul uw gegevens in en wanneer u een lijst moet selecteren kiest u voor privéles 1:3 om in de juiste wachtlijst te worden opgenomen. Wij hanteren € 15,80 inschrijvingsgelden per aanmelding.

Let op! Tijdens de kerst- en zomervakantie gaan de zwemlessen niet door.

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk