Nieuws

Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Hou je van water en wil je dit combineren met een superleuke, uitdagende en sportieve training? Dan is FloatFit iets voor jou!

Deze nieuwe body work-out op het water is in Engeland ontwikkeld en is een enorme trend. De trainingen worden gegeven op een drijvende aquabase en dwingt je om permanent je evenwicht te bewaren, dus goed voor je core stability! Voor de extra intensiteit worden er verschillende oefeningen uitgevoerd waarbij je verschillende spiergroepen traint.

FloatFit wordt gegeven in lessen van driekwartier waarbij je intensief aan het werk gezet wordt door een instructeur. Onze instructeurs hebben de licentie van Aquaphysical om de lessen van FloatFit te mogen geven.

In de les wordt de core stability en balance flink getraind. FloatFit is een pittige intensieve interval training en is voor elk niveau toegankelijk. De les wordt zowel voor beginners als gevorderde uitdagend gemaakt.

Voor de dames adviseren we een badpak te dragen met daarover en sportbroek/sportlegging. De heren adviseren we een zwembroek boven de knieën of sportlegging.

Lestijden
  • Maandag      20:15 - 21:00 uur (wedstrijdbad)
  • Vrijdag         11:00 - 11:45 uur (wedstrijdbad) 

Kosten

Een losse les FloatFit bedraagt € 7,45. U kunt ook een doelgroepenkaart aanschaffen waarbij je voor 10 lessen € 67,- betaald.

Aanmelden

Aanmelden van tevoren is noodzakelijk. Dit kan bij de balie van Sportcentrum De Kuil of door te bellen naar 0172 - 61 28 18. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen!

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk