Nieuws

Aanmelden voor de reguliere zwemles

Aanmelden kan vanaf dat uw kind vier jaar is. Om uw kind aan te melden voor de zwemlessen kunt u hier klikken. Onderaan de pagina staat ‘aanmelden voor zwemles’. Vul uw gegevens in en wanneer u een lijst moet selecteren kiest u voor starten met de eerste zwemles. Om de aanmelding te bevestigen dient u € 15,45 inschrijvingsgelden aan de balie van Sportcentrum De Kuil te voldoen.
 
Tegenwoordig werkt de SBAB met het leerlingvolgsysteem van Zwemscore. Uw kind krijgt dan een eigen pagina waarbij alle vorderingen van de zwemlessen te volgen zijn. Bij het aanmelden kunt u een voorkeursmoment aangeven. Hoe meer voorkeursmomenten u aangeeft, hoe korter de wachttijd is. 
 
Zwemlessen 
De lessen vinden plaats in het wedstrijdbad en instructiebad. Wij geven les met vier lesgevers op vier verschillende niveaus. Kinderen schuiven individueel door naar een hoger niveau. Wij leiden de kinderen op volgens het landelijk zwem-ABC van de NRZ. De lessen zijn één keer per week en duren driekwartier.
 
De lestijden zijn:
A en B:
  • maandag-, dinsdag-, donderdag om 15.45, 16.30 en 17.15 uur;
  • vrijdag om 15.15, 16.00 en 16.45 uur;
  • woensdagmiddag om 13.00, 13.45 en 14.30 uur;
  • zaterdag om 08.00 en 08.45 uur.
De C lessen zijn op donderdag om 17.15 uur.
 
Ziekmelden kunt u doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Geregeld zijn er zogenaamde praatlessen. Deze lessen geven wij de ouders de laatste tien minuten van de les de gelegenheid om aan de lesgever vragen te stellen. U kunt dan op blote voeten of met overschoenen de zwemzaal betreden. 
 
Les abonnement
Het les abonnement heeft een duur van vier weken. De kosten hiervoor zijn € 36,-. Het abonnement is voorzien van een datum. Na deze datum verloopt het abonnement. U kunt ook per maand middels een automatische incasso betalen. Indien uw kind stopt met de zwemles, kunnen overgebleven weken eventueel worden omgeruild voor vrijkaartjes voor het vrijzwemmen. 
Voor de zaterdag zwemlessen zijn de kosten € 37,-. voor een les abonnement met en duur van vier weken.
 
Gezinszwemmen
Als leskind, heeft uw kind de mogelijkheid om op zondag, tijdens het gezinszwemmen van 10.00-12.00 uur op vertoon van een geldige leskaart, zonder te betalen te komen zwemmen. (Uitgezonderd kerst- en zomervakantie) Begeleiders en overige gezinsleden betalen wel. U dient er wel rekening mee te houden dat uw kind in Sportcentrum de Kuil verplicht is vleugels te dragen, zolang het niet in het bezit is van een zwemdiploma.
 
Let op! Tijdens de kerst- en zomervakantie gaan de zwemlessen niet door.

 

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk