Nieuws

Let op! Per 1 september 2020 neemt Optisport de exploitatie van het zwembad over, waaronder ook de zwemlessen. De zweminstructeurs gaan over van onderneming en zullen dus hetzelfde blijven. Zij hanteren een iets andere zwemleslijn en wellicht ook andere prijzen. Wanneer hier duidelijkheid over is, zal dit met u als klant worden gecommuniceerd. U kunt enkel tot 31 augustus 2020 klant zijn van SenW met betrekking tot de zwemlessen. 

Aanmelden kan vanaf dat uw kind vier jaar is. Om uw kind aan te melden voor de zwemlessen kunt u hier klikken. Onderaan de pagina staat ‘aanmelden voor zwemles’. Vul uw gegevens in en wanneer u een lijst moet selecteren kiest u voor starten met de eerste zwemles. Om de aanmelding te bevestigen dient u € 15,80 inschrijvingsgelden aan de balie van Sportcentrum De Kuil te voldoen.
 
Tegenwoordig werkt Sport en Welzijn met het leerlingvolgsysteem van Zwemscore. Uw kind krijgt dan een eigen pagina waarbij alle vorderingen van de zwemlessen te volgen zijn. Bij het aanmelden kunt u een voorkeursmoment aangeven. Hoe meer voorkeursmomenten u aangeeft, hoe korter de wachttijd is. 
 
Zwemlessen 
De lessen vinden plaats in het wedstrijdbad en instructiebad. Wij geven les met vier lesgevers op vier verschillende niveaus. Kinderen schuiven individueel door naar een hoger niveau. Wij leiden de kinderen op volgens het landelijk zwem-ABC van de NRZ. De lessen zijn één keer per week en duren driekwartier.
 
De lestijden zijn op maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur
 
Ziekmelden kunt u doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

 

senw bodegraven reeuwijk duim 1579620615

 

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk