#NewGeneration

Bodegraven-Reeuwijk 

#New Generation is een MDT-programma, dat is een landelijk initiatief voor jongeren, waar jij terecht kan als je jezelf wil ontwikkelen, andere jongeren wil ontmoeten en impact wil maken!

MDT betekent: Maatschappelijke Dienst Tijd. Dat is een initiatief van de overheid, voor jou! Met MDT ontdek je je talenten, ontmoet je nieuwe mensen, power je je eigen toekomst èn die van een ander! #New Generation is het MDT programma van Bodegraven-Reeuwijk. 
#New Generation is geen maatschappelijke stage, geen dienstplicht of een taakstraf. Trouwens; dat je een ander helpt is best een toffe extra, toch?

Voor wie is #New Generation?

 

#New Generation is er voor iedereen tussen de 14 en 27 jaar oud. No matter of je een diploma hebt en wat je situatie is. Het is voor alle jongeren in Bodegraven-Reeuwijk die willen ontdekken waar hun talenten het beste bij passen. 

Wat kan jij doen? 

 

Er is in Bodegraven-Reeuwijk veel te doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit voorbereidende acties van het NK Stoepranden of sporten met ouderen, hoe tof is dat. Vind je sporten niets maar heb je iets met journalistiek? Schrijf je in voor het reporterteam waar jij zoveel mogelijk activiteiten van #New Generation deelnemers gaat vastleggen door te vloggen, prachtige foto's te maken en mensen te interviewen. Natuurlijk hebben we nog meer leuke acties, bekijk ze hieronder. Je kunt op de verschillende plaatjes/projecten klikken voor meer informatie en inschrijven. 

Doe mee met #New Generation en in de periode van 11 mei tot en met 28 juni. Als jij in totaal 32 uur hebt behaald, krijg je een bewijs van deelname waarin jij kan aantonen dat je maatschappelijke impact hebt gecreëerd in jouw omgeving!
 

Video

Workshop voor MDT

Workshop voor MDT

Activiteit organiseren

Activiteit organiseren

Jongeren voor jong en oud

Jongeren voor jong en oud

Webinar voor vrijwilligers

Webinar voor vrijwilligers

We are OKÉ

Jouw sport activiteit

Jouw sport activiteit

Wandelmaatjes

Wandelmaatjes

Dansworkshop organiseren

Sport en spel

Sport en spel

Gedichtenwedstrijd

Dare to be Rare!

Dare to be Rare!

Word een kunstenaar

SAM vrijwilligerscentrale

SAM vrijwilligerscentrale

Wijk sporten

Wijk sporten

Groene Harthuys

Tuinonderhoud de Zon