DOS Bodegraven - Turnen, freerunnen, peuterpret en gymfit 40+

DOS is een Gymnastiekvereniging voor jong en oud. Ons lesaanbod is divers en het plezier in bewegen staat voorop.

‘Lekker bewegen voor dreumes tot 50+’

Onze doelstelling is dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan bewegen in een ontspannen sfeer. De lessen worden gegeven door deskundige en enthousiaste leiding. Onze christelijke identiteit staat borg voor een respectvolle omgang met elkaar. Er is veel aandacht voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

Dreumespret/peuterpret
De Dreumespret is een speciale les voor dreumesen vanaf 1 jaar (de dreumes hoeft nog niet te kunnen lopen) tot en met 2 jaar. De Peuterpret is voor peuters vanaf 2 tot 4 jaar. Samen met een ouder, verzorger, opa of oma kunnen de kinderen een klein uurtje klimmen, klauteren, spelen en bewegen. Ook worden er leuke kringspelletjes gedaan. Het is goed voor hun ontwikkeling en leuk voor de ouder om samen met een dreumes of peuter sportief bezig te zijn.

Turnen / Gymnastiek
Vanaf groep 1 van de basisschool tot en met 18 jaarvan de basisschoolbieden wij voor meisjes turn- en gymnastieklessen aan. De lesgroepen zijn ingedeeld naar leeftijd. Hoe ouder het kind, hoe meer het turnelement in de lessen komt. We oefenen op onder andere evenwichtsbalk, trampoline, brug, lange mat, kast, pegasus en tumblingbaan.

Freerunnen     

Freerunnen is voor jongens en meisjes vanaf groep 5 van de basisschool tot 16 jaar.  Freerunnen is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over obstakels. Zonder strakke regels, ieder naar zijn of haar eigen kunnen, maar wel gedisciplineerd.

Gymfit
De Gymfit is een sport- en spelles voor 40+. Er is veel aandacht voor conditietraining, uithoudingsvermogen en spieroefeningen. Daarbij is er ook veel persoonlijke aandacht en is plezier hebben in bewegen en mentaal welbevinden net zo belangrijk.

klik hier voor het actuele lesrooster en meer informatie.

info@dosbodegraven.nl

0172-617496

http://www.dosbodegraven.nl/