Daag je Buurt uit!

Logo Daag je Buurt uit!

Een leuke en interactieve actie: Hang een beweegposter achter je raam en breng je buurt in beweging!

Wie en wat

De Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn zijn gestart met het initiatief Daag je Buurt uit!. Een initiatief waar iedereen aan mee kan doen. Het gebeurt in de huidige tijd steeds vaker; even een frisse neus halen en een wandeling maken door de buurt. Maar let op! Zie jij een poster van Daag je Buurt uit? Stap er op af, kijk wat voor beweging/ actie op de poster staat afgebeeld en voer deze uit. Huiver niet, er is een ruime keus uit posters met verschillende acties. Zo blijft het spannend wanneer een actie uit te voeren en welke dit daadwerkelijk gaat zijn. Ben je enthousiast over dit initiatief? Doe mee en breng je wijk op de hoogte.

Hoe kan ik meedoen?

Daag je Buurt uit kan overal worden ingezet. Het initiatief is niet verbonden aan een specifieke locatie. Het is enkel nodig de poster te downloaden via senw-br.nl en het op een zichtbare plek achter het raam te hangen. Gekozen kan worden uit negen verschillende posters waarop op ieder een andere beweegvorm/ actie op staat afgebeeld. Ook is er de optie om zelf een beweegvorm/ actie op de poster te tekenen. Kies degene die jou het meest aanspreekt, print het uit en hang de poster op! 

Zelf een route uitzetten?

Dat kan! En de Buurtsportocoaches willen jou daar graag bij helpen. Stuur een e-mail en er zal contact met je worden opgenomen. Ook kan je je adresgegevens achterlaten onderaan deze pagina. Bij voldoende aanmeldingen en wanneer mogelijk zal een route worden gevormd en gedeeld! Met de specifieke adresgegevens zal professioneel worden omgegaan en uitsluitend voor dit project worden gebruikt.

Kan/ wil je niet printen? Dan kun je de poster ophalen bij één van de ophaalpunten in Reeuwijk:

 

  • De Schatkist (Junis kinderopvang): Elke vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur: Overtocht 32
  • COOP: Van Staverenstraat 12-20 
  • Jumbo: Miereakker 18

Positiviteit in de Buurt

Door het plaatsen van een poster achter het raam werkt u mee aan het bereiken van maatschappelijke doeleinden. Het initiatief speelt in op activeren tot beweging, samenhorigheid en een verbroedering van de buurt. Alomvattend werkt Daag je Buurt uit! mee aan de stimulering van gezondheid in de brede zin van het woord. 

Veiligheid

De Buurtsportcoaches wijzen op de Corona RIVM-maatregelen wanneer een wandeling gemaakt wordt. Wees op de hoogte van de actuele maatregelen en handel hiernaar wanneer u een wandeling maakt in de buurt. 

Daag je Buurt uit!

Contact

SenW Bodegraven Reeuwijk

Buurtsportcoach Ylaila

Julianastraat, 4
2411CV Bodegraven

Video

Foto Album

Foto bij Daag je Buurt uit!
Foto bij Daag je Buurt uit!
Foto bij Daag je Buurt uit!

Downloads

Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden

Inschrijven