BZ&PC - Zwemmen-waterpolo-synchroonzwemmen

BZ&PC is een schitterende sportvereniging met zeer enthousiaste trainers, kader- en commissieleden, die allemaal fantastisch werk leveren. De vereniging telt ruim 400 leden jong en oud, die prestatiesport en ook recreatiesport beoefenen. 

Zodra je in het bezit bent van een zwemdiploma A kan je bij één van onze afdelingen komen zwemmen. 

Bij onze synchroonzwemafdeling zwem je op muziek en maak je figuren in het water om deze uiteindelijk in een uitvoering te laten zien. 

Bij wedstrijdzwemmen leer je van de verschillende zwemslagen een goede zwemtechniek, zodat je in zwemwedstrijden hard kan zwemmen en misschien wel kan winnen.

Waterpolo is een echte teamsport, waarbij je in een team op je eigen niveau competitie speelt tegen andere verenigingen. BZ&PC heeft een ruim aanbod in senioren teams bij zowel de dames als heren. Daarnaast hebben ze ook een heel aantal jeugdteams. 

De jongste kinderen kunnen terecht bij het sterrenplan, het verbeteren van de zwemvaardigheid en plezier staan hier centraal. Verder maak je hier op een speelse manier kennis met alle 3 de takken van zwemsport die BZ&PC te bieden heeft.

Alle trainingen vinden plaats in Zwembad de Kuil aan de sportlaan in Bodegraven.

Interesse of vragen? Kijk op onze website of stuur een mail naar: bestuur@bzpc-bodegraven.nl. 

bestuur@bzpc-bodegraven.nl

http://www.bzpc-bodegraven.nl