Nieuws
Onze sportaccommodaties zijn te huur voor verenigingen, scholen, particulieren (uitgezonderd de zaal in Nieuwerbrug en Reeuwijk-dorp), bedrijven en andere organisaties.
 
Via ons verhuurprogramma Zaalagenda kun je (eenmalige) huuraanvragen indienen en de agenda raadplegen voor beschikbare momenten. De gekleurde balken in het overzicht geven aan dat de ruimte bezet is. De reserveringsaanvraag wordt per mail bevestigd. Via onderstaande link ga je naar het verhuurprogramma.
 
 
Wanneer je op vaste basis (meer dan tien aaneengesloten weken) een sportaccommodatie wilt huren, neem dan contact met ons op. Heb je daarnaast nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan ook contact met ons op. Je kunt ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0172 – 612 818.
 
Voorwaarden
Voor de huur van een sportaccommodatie gelden onderstaand huurreglement en huisregels. Wanneer u een overeenkomst aangaat tot het huren van een accommodatie, gaat u automatisch akkoord met het huurreglement en de huisregels.
 
SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk