Nieuws

Maandag 15 juni zijn wij weer begonnen met een groot aantal activiteiten in het wedstrijdbad. Voor al deze activiteiten geldt, dat wanneer u nog een tegoed had voor een van de deze activiteiten, de geldigheidsdatum wordt verlengd met de periode van drie maanden met een uiterlijke geldigheidsdatum van 30 augustus 2020 (in verband met overname Optisport).

Helaas kunnen wij om verschillende redenen niet alle activiteiten hervatten. Activiteiten die wij niet gaan hervatten tot in ieder geval 30 augustus 2020 zijn: Baby-Peuter zwemmen, Aqua Joggen, Aqua HIIT en Medische Aqua Gym. Voor deze activiteiten geldt, dat als u nog een tegoed hebt voor deze activiteiten, u het tegoed kunt terugvragen (uw tegoed is normaal gesproken een jaar geldig, met een uiterste geldigheidsdatum tot en met 30 augustus 2020). Dit kunt u doen door het invullen van een formulier en dit te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een formulier in te vullen bij de kassa (voor het formulier klikt u hier).

Wij nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling. Dien uw formulier uiterlijk 30 augustus 2020 in. Aanvragen na deze datum kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

Heeft u een maand- of jaarabonnement dat nog geldig was in de periode dat wij gesloten waren? Ook dan heeft u recht op terugbetaling. Vul hiervoor ook het formulier in.

Zwemles badje 1, zwemles voor kinderen met een beperking, privéles en zwemles voor volwassenen worden helaas ook niet hervat voor 30 augustus 2020. Mocht u nog tegoed hebben dan zorgen wij dat u dit terugestort krijgt. Hebben wij niet alle gegevens, dan nemen wij contact met u op. Wij gaan de tegoeden hiervoor terugstorten voor 1 juli 2020. Mocht u op deze datum niets hebben ontvangen en denkt u nog een tegoed te hebben? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit uiterlijk voor 30 augustus 2020.
SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk