Nieuws

Op zaterdag 24 augustus 2019 starten in de vroege morgen 22 deelnemers aan hun challenge in het buitenbad van De Kuil. Dit was voor het eerst in het 25 meter buitenbad. Met keuze uit twee afstanden, de 100 of de 200 van Boreft, had SenW daarom ook meer winnaars dan ooit!

Triatleet Rob van Tiel was al vroeg klaar met zijn afstand, in een tijd van 46 minuten en 15 seconden was hij de eerste uit het water. Tweede werd fanatiek baantjes zwemmer Jerome Brands in 52 minuten en 45 seconden en derde werd Kees van Geel in 55 minuten en 43 seconden.

Op de dubbele afstand was Ian Terlouw de snelste, de wedstrijdzwemmer van ZPC Woerden kwam eruit in een tijd van 1 uur, 9 minuten en 42 seconden. Wim van Duren, zijn teamgenoot, heeft na een volle week toch nog een tijd van 1 uur 14 minuten en 46 seconden neer weten te zetten en werd daarmee tweede. Als derde kwam de snelste vrouw het water uit. Mandy Beukers, de financiële dame die werkzaam is bij SenW, zwom een persoonlijk record op deze afstand in een tijd van 1 uur 16 minuten en 46 seconden.

Op de estafette afstand kwam één team aan de start. De Buurtsportcoaches, ondersteunt door de technische dame van SenW, zetten samen een mooie tijd neer van 1 uur 40 minuten en 19 seconden. Dit was goed voor een mooie 10e plaats in het totaalklassement.

Het was mooi om te zien dat er dit jaar ook weer veel recreatieve zwemmers hebben meegezwommen. Alle deelnemers gefeliciteerd met jullie behaalde plaatsen!

Website 100 van
SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk