Nieuws

Wegens onderhoudswerkzaamheden kan er op maandag 27 mei binnen enkel banen gezwommen worden tussen 07.00-08.00 uur en 12.00-13.00 uur.

Buiten zijn we gewoon van 07.00-10.00 uur open!

  • Wist je dat; Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk, 3, 6 en 12 maanden zwemabonnementen verkoopt voor Sportcentrum de Kuil!
  • Wist je dat; Ons buitenbad sinds afgelopen zaterdag open is!
  • Wist je dat; Er in 2020 een nieuw zwembad komt!
  • Wist je dat; Je maar liefst tussen de 500 tot 700 calorieën verbrand met zwemmen!

Op Hemelvaartsdag wordt er weer het jaarlijkse dauwzwemmen georganiseerd in het tijdelijk aangepast buitenbad van Sportcentrum De Kuil. Op donderdag 30 mei kan er van 07:00 tot 08:00 uur ontspannen baantjes gezwommen worden. Na het zwemmen staat er een heerlijk ontbijt klaar voor de deelnemers met koffie, thee en lekkere broodjes. Kosten zijn € 2,50 inclusief ontbijt.

 

Afbeelding

Dieter (Voorzitter Stichting zwembad de Fuut) en Piet (directeur Sport en Welzijn) groeten je vanuit de leukste zwembaden uit het Groene Hart: De Fuut en De Kuil. Komend zomerseizoen gaan wij samen kijken wat we voor alle zwemmers van alle leeftijden in ons mooie dorp Bodegraven-Reeuwijk kunnen doen.

Meer info o.a. via onze Facebook-pagina's:

https://www.facebook.com/zwembaddefuut en https://www.facebook.com/SenWBodegravenReeuwijk

We wensen jullie een mooi zwemseizoen,

Dieter en Piet

 

Dieter en Piet De Fuut

 

Dieter en Piet De Kuil

Het buitenbad is er klaar voor, maar helaas zijn de weergoden ons niet goed gezind. Wij hebben besloten om ons buitenbad een week later te openen. De opening zal nu zaterdag 11 mei om 12:00 uur zijn.

 

Nieuw buitenbad

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk