Nieuws

Benieuwd hoe het met de verbouwig gaat van Sportcentrum De Kuil? Bekijk dan hier het filmpje.

 

22 oktober1 

Lid van de raad van toezicht Sport en Welzijn 

Portefeuille financien 

Volgens het rooster van aftreden zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de raad van toezicht van Sport en Welzijn. 

Wie zijn wij?

Sport en Welzijn bestaat uit drie lokaal operationele organisaties die in een hoge mate van zelfsturing worden bijgestaan door het centrale bureau. Lokaal werken we in netwerken samen met organisaties uit de zorg, vrije tijd, welzijn en sport. Als maatschappelijk partner van de lokale overheid gaat onze aandacht uit naar balans in economisch en maatschappelijk rendement. De dagelijkse aansturing is opgedragen aan de directeur bestuurder, bijgestaan door het managementteam. Voor de werkzaamheden ontvangen de leden een vergoeding overeenkomstig de omvang van de organisatie.

De raad van toezicht vervult de rol van toezichthouder, werkgever en klankbord voor het bestuur waaronder:

  • statutair voorgeschreven toezichthoudende taken;
  • mede ontwikkelen en evalueren van strategie;
  • het functioneren en handelen van de bestuurder;
  • het beoordelen van de financien, interne risicobeheersing- en controlesystemen;
  • het gevraagd en ongevraagd adviseren van de bestuurder en optreden als klankbord.

Wat vragen wij:

  • financiële deskundigheid en ervaring als hoogwaardig klankbord voor het bestuur;
  • inzicht in strategische implicaties voor de langere termijn;
  • aantoonbare affiniteit met financien;
  • goed ontwikkeld gevoel voor de publieke sector;
  • kritische houding.

Reageren

Aanvullende informatie over het functie- en competentieprofiel kan digitaal opgevraagd worden door contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw reactie zien wij graag tegemoet voor 1 februari aanstaande. De gesprekken met de kandidaten zijn gepland in de week van 10 - 14 februari 2020.

 

 

 

Vanaf 1 april 2019 is SBAB in samenwerking met Sport en Welzijn Ridderkerk verder gegaan als Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Voor onze medewerkers in de sporthallen en de Buursportcoaches is er inmiddels geïnvesteerd in nieuwe bedrijfskleding met ons SenW logo. Zo zijn we voor al onze klanten, huurders en bezoekers goed zichtbaar en herkenbaar.

 

Bedrijfskleding

 

IMG 20190829 WA0018

Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk wijzigt per 1 januari 2020 de tarieven voor de activiteiten bij Sportcentrum De Kuil. Hieronder een overzicht:

 

Tarieven 2020

Hanna en Amy hebben vanaf dat ze baby zijn (3 maanden) altijd gezwommen bij Sportcentrum De Kuil. Samen met hun moeder en oma waren ze regelmatig op de woensdag in het water te vinden.

Zij hebben het hele traject voor zwemlessen wat De Kuil aanbiedt met succes doorlopen, dit zijn baby- en peuterzwemmen, puppyzwemmen 1, 2, en 3 en natuurlijk de zwemdiploma’s A, B en C. Deze meiden zijn echte waterratten en kunnen zich goed redden in het zwembad en bij activiteiten in, op en aan het water. Het is heel knap dat zij met hun vijf jaar alle diploma’s op zak hebben.

De Kuil biedt nog altijd het puppyzwemmen aan, dit is voor kinderen vanaf 3 jaar en het is een mooie stap naar zwemdiploma A.

 

Hanna en Amy

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk