Nieuws

Donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 september is er geen parkeergelegenheid bij Sportcentrum De Kuil vanwege de Najaarsmarkt. Beat Up gaat er een podium bouwen welke gedurende deze dagen gebruikt gaat worden om er weer een mooi feest neer te kunnen zetten. Een alternatief om uw auto te parkeren is achter De Meent. 

Excuus voor het ongemak.

In de zomervakantie (vanaf 24 juli) is er een mogelijkheid voor banenzwemmen in het wedstrijdbad op de woensdagochtend van 09:45 - 11:30 uur. De anderen dagen is er geen banenzwemmen in het wedstrijdbad. In het buitenbad is er wel gewoon banenzwemmen. Voor de tijden klikt u hier.

Woensdagochtend 10 juli hebben drie kinderen hun puppydiploma in ontvangst mogen nemen. Puppyzwemmen is voor kinderen vanaf drie jaar en is als voorbereiding voor de reguliere zwemlessen van het zwem-abc. Puppyzwemmen wordt op woensdagochtend bij Sportcentrum De Kuil gegeven. Kijk voor meer informatie op www.senw-br.nl. Onderstaande kinderen van harte gefeliciteerd!

Lucas Buist, Merel Dorresteijn en Jet Nieuwesteeg.

 

Puppyzwemmen 10 07

Dinsdagavond 9 juli was het een spannende avond voor drie kinderen. Zij hebben bij Sportcentrum De Kuil afgezwommen en mochten hun zwemcertificaat in ontvangst nemen. Het zwembad biedt voor verschillende doelgroepen zwemlessen aan, waaronder kinderen met een beperking. Voor deze groep is het ook belangrijk dat zij in aanraking komen met het zwemwater. In de les wordt er gebruik gemaakt van diverse speelmaterialen. Onderstaande kinderen gefeliciteerd met jullie certificaat!

Julian Francken, Fedde van Lammeren, Ihssan Bakkali.

 

Kinderen met een beperking 09 07

Woensdag 10 juli was het voor een aantal kinderen een spannende dag bij Sportcentrum De Kuil. Na het behalen van zwemdiploma A en B gaan sommige kinderen ook voor zwemdiploma C. Zo behalen ze alle diploma’s die in het zwem-abc pakket zitten van het Nationale Raad Zwemveiligheid. Tien kinderen konden hun zenuwen in bedwang houden en mochten aan het einde van de middag hun verdiende zwemdiploma c in ontvangst nemen. Gefeliciteerd!

Adam Achbari, Amy van Niekerk, Eline Groeneveld, Jessie Schouten, Sven Pronk, Tibeau Ewalds, Victor Voortman, Wez van Roon en Tessa Jansen.

 

Diploma C 10 07

SenW BR - Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk