Daag je buurt uit!

Daag je buurt uit!

Een leuk en interactief initiatief: Hang een poster achter het raam voor iedereen in de buurt en kom samen in beweging!

Wie en wat

De Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn zijn gestart met het initiatief Daag je Buurt uit!. Een initiatief waar iedereen aan mee kan doen. Het gebeurt in de huidige tijd steeds vaker; even een frisse neus halen en een wandeling maken door de buurt. Maar let op! Zie jij een poster van Daag je Buurt uit? Stap er op af, kijk wat voor beweging/ actie op de poster staat afgebeeld en voer deze uit. Huiver niet, er is een ruime keus uit posters met verschillende acties. Zo blijft het spannend wanneer een actie uit te voeren en welke dit daadwerkelijk gaat zijn. Ben je enthousiast over dit initiatief? Doe mee en breng je wijk op de hoogte.

Hoe kan ik meedoen?

Daag je Buurt uit kan overal worden ingezet. Het initiatief is niet verbonden aan een specifieke locatie. Het is enkel nodig de poster te downloaden via senw-br.nl en het op een zichtbare plek achter het raam te hangen. Gekozen kan worden uit negen verschillende posters waarop op ieder een andere beweegvorm/ actie op staat afgebeeld. Ook is er de optie om zelf een beweegvorm/ actie op de poster te tekenen. Kies degene die jou het meest aanspreekt, print het uit en hang de poster op! 

Kan/ wil je niet printen? Dan kun je de poster ophalen bij één van de ophaalpunten in Reeuwijk:

 

  • COOP: Van Staverenstraat 12-20
  • Jumbo: Miereakker 18
  • Recrea: Verlengde Breevaart 3a

Positiviteit in de Buurt

Door het plaatsen van een poster achter het raam werkt u mee aan het bereiken van maatschappelijke doeleinden. Het initiatief speelt in op activeren tot beweging, samenhorigheid en een verbroedering van de buurt. Alomvattend werkt Daag je Buurt uit! mee aan de stimulering van gezondheid in de brede zin van het woord. 

Veiligheid

De Buurtsportcoaches wijzen op de Corona RIVM-maatregelen wanneer een wandeling gemaakt wordt. Wees op de hoogte van de actuele maatregelen en handel hiernaar wanneer u een wandeling maakt in de buurt. 

Contact

SenW Bodegraven Reeuwijk

Buurtsportcoach Ylaila

Julianastraat, 4
2411CV Bodegraven

Foto Album

Foto bij Daag je buurt uit!
Foto bij Daag je buurt uit!
Foto bij Daag je buurt uit!

Downloads

Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden